Verfijn je keuze

11.5% 12.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Rijp boomgaardfruit, een rokerige mineraliteit en gedroogde kruiden met een toets van flint openen sterk in de neus, vooraleer de steenfruit aroma's de mond vullen. Elegante zuren en een phenolische bitterheid zorgen voor een spannend mondgevoel en afdronk. Met deze cuvée probeert Alberto Orte het bewaarpotentieel van Godello aan te tonen. En óf dat gelukt is! Meer informatie >
    Prijs € 37,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©