Verfijn je keuze

Aromatic white - Intermediate - Continentaal - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze witte wijn uit een regio die vooral bekend staat om haar rode wijnen, wordt gemaakt van 100% Albillo. Deze autochtone witte druif werd vroeger vooral in kleine hoeveelheden toegevoegd aan de rode wijnen. De kleur is intens met goudgele reflecties. In de neus tropisch fruit en witte bloempjes. Op het pallet is er een mooi evenwicht tussen gul fruit en kruidigheid. De afdronk is expressief en erg lang. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 26,95
  2. Krachtige aroma’s van citrus, peer, venkel, gember, kamille. Op het palet is hij krachtig, maar elegant: een sappig scala aan citrusschillen, peer-schil en lichte rooksensatie begeleiden een strakke zuurgraad en prominente silicamineraal-structuur. De body is vol maar fris, de afdronk lang, scherp en zeer mineralig. Een witte Rioja met karakter Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 26,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©