Verfijn je keuze

Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Florale aroma's en frisse rode kersen, alsook pruimen en een kruidigheid afkomstig van de druif én het hout. Krachtige maar fijne tannines en een goede aciditeit die een groot bewaarpotentieel insinueren. De uiterst lage opbrengst garandeert een geconcentreerd en rijk aroma. Uniek voor deze kleine appellatie is de weinige neerslag die hier valt. Dit voorkomt de nachtelijke vorst die de rest van de streek plaagt.

    Meer informatie >
    Prijs € 17,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©