Verfijn je keuze

White - Crisp white - 11.5% 12.5% - Continentaal - Spicy

Pittige gerechten vragen om wijnen die een licht zoetje hebben. Niet te veel, maar enkel een heel klein randje. Bij het combineren van wijn met spicy food zijn er twee dingen die je moet vermijden: hoge zuren in de wijn en een alcoholpercentage hoger dan 13,5%. Lichtzoete wijnen verfrissen net het mondgevoel. Riesling is een voorbeeld van een druivenras die zoetheid gradaties kent. Maar in cool climate gebieden groeien nog veel meer druiven die goed zijn in combinatie met spicy gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Ziltige tonen van natte steen en fijne kruiden voeren de boventoon. Ook in de mond toont hij zich stenig en sober – een ware expressie van de bodem waarop hij groeide. De aanzet is strak, met levendige spanning en indrukwekkende innerlijke kracht. De fruitcomponent speelt een ondersteunende rol en benadrukt het ziltige, minerale profiel van deze gestructureerde wijn. Meer informatie >
    Prijs € 32,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 29,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©