Verfijn je keuze

Zoete Wijn - Onze wijnen - Continentaal - Biologisch - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze halfdroge Kabinett Riesling van Kaufmann zou in de Moezel Feinherb genoemd worden. Niet mierzoet en ook geen late oogst maar wel een tikje restsuiker. Fris, fruitig en met meer dan genoeg aciditeit om de 15gram restsuiker elegant te houden. Dit harmonisch geheel is delicaat en frivool maar dankzij de grip en fruitdensiteit toch een serieuze wijn. Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
  2. Halfdroge wijnen kunnen geweldig zijn als de wijnmaker de spanning tussen zuur en zoet onder de knie heeft. En rara, dat is hier helemaal het geval. Een 'Kabinett' van een groots Riesling jaar waar je niet genoeg van krijgt. Het restzoet zorgt voor de ultieme zoet-zuur balans en een harmonieus mondgevoel. Perzik, honing, limoen en pompelmoes in de neus. Lange, sappige afdronk die door zijn zuren niet plomp is. Meer informatie >
    Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 22,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©