Verfijn je keuze

Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een droge Muscat kom je niet veel tegen maar kan gastronomisch erg interessant zijn. Dit pittig exemplaar uit de Elzas zit boordevol smaak met peer, mandarijn, limoen en lentebloesems ondersteund door het typische "druivenprofiel" van de muscaat druif, alsof je eetdruiven in de mond hebt. Droog, gebalanceerd en een erg lange afdronk. Lekker glas! Meer informatie >
    Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 19,95
  2. Norman Hardie Winery Pinot Noir Unfiltered 2017 Canada|Ontario|Niagara Peninsula
    Deze 2017 Pinot Noir is een erg delicate, fluwelige wijn. Aroma's van wilde kersen en klein knapperig rood fruit worden aangevuld door een aantrekkelijke aardsheid. Het mondgevoel is zijdeachtig met zachte, rijpe tannines ondersteund door een knapperige aciditeit. Hoewel deze wijn fijnbesnaard is heeft hij een erg lange complexe afdronk. Dit zo een wijn waar je maar niet genoeg van krijgt. Meer informatie >
    Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 3,50 € 28,50
  3. Een Grüner Veltliner met veel allure en levendigheid. Hoewel de neus eerst wat timide is komt hij na een uurtje decanteren helemaal open. Aromatische neus van steenfruit en citrus met wat amandel, muesli en een puntje vanille. In de mond toont deze Oostenrijkse haar ware gelaat met sappig fruit en een krachtige lange afdronk. Elegantie gecombineerd met densiteit, structuur en lengte. Meer informatie >
    Prijs € 50,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 40,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©