Verfijn je keuze

Viura - Intermediate - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Gran Reserva toont aroma’s van gedroogde kers, zwarte pruim, tabaksblad en bosgrond. Rond het palet ontvouwt zich een volle body met rijp donker fruit, stevige geïntegreerde tannines en een minerale ondertoon. De zuurgraad is gebalanceerd, de afwerking lang en gestructureerd met kruidige accenten van cedernoot en lichte houttonen. Een klassieke Gran Reserva die elegantie en kracht combineert. Meer informatie >
    Prijs € 39,95 Member prijs € 39,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©