Verfijn je keuze

White - Aromatic white - Cool - 11.5% 12.5% - Continentaal - Biologisch - Spicy

Pittige gerechten vragen om wijnen die een licht zoetje hebben. Niet te veel, maar enkel een heel klein randje. Bij het combineren van wijn met spicy food zijn er twee dingen die je moet vermijden: hoge zuren in de wijn en een alcoholpercentage hoger dan 13,5%. Lichtzoete wijnen verfrissen net het mondgevoel. Riesling is een voorbeeld van een druivenras die zoetheid gradaties kent. Maar in cool climate gebieden groeien nog veel meer druiven die goed zijn in combinatie met spicy gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    De uitgesproken neus verraadt meteen zijn herkomst: de Rote Hang. Op de typische rode leisteenbodem groeit een wijn met rijp geel fruit zoals nectarine, aangevuld met etherische kruiden en karaktervolle specerijen als rode Kampotpeper en piment. In de mond krachtig en levendig, met fijne zuren en een pulserende energie. Spannend, intens en boordevol diepte. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 27,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©