Verfijn je keuze

White - Crisp white - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

Producten 21-22 van 22

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de neus openen delicate tonen van florale aroma’s, witte perzik, limoen-zeste en een uitgesproken minerale ondergrond die het unieke Kimmeridgien-terroir ademt. In de mond zet hij een schitterend spel neer: knisperende zuurgraad, een stevige body en een minerale ruggengraat die de rijkdom balanceert. Een wijn voor liefhebbers van pure terroirkracht met finesse en bewaarpotentieel. Meer informatie >
    Prijs € 92,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 86,00
  2. In de neus ontwaken aroma’s van limoen-zeste, witte steenfruit zoals nectarine en witte perzik, gevolgd door subtiele hints van krijt, vuursteen en groene kruiden. In de mond is hij droog, met strakke, levendige zuren en een energieke mineraliteit die de kalk‐ en krijtbodem prachtig reflecteert. De body is medium met verfijnd fruit dat harmonieus balanceert tussen frisheid en structuur. Meer informatie >
    Prijs € 100,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 90,00
Pagina
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©