Verfijn je keuze

12.5% 13.5% - Mediterraan - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Abbotts & Delaunay Vin Orange 2021 Frankrijk|Languedoc-Roussillon
    Deze oranje wijn heeft een schitterende koperachtige kleur. De slimme blend van druiven zorgt zowel in de neus al in de mond voor vuurwerk. Aroma's van gember, komijn, jeneverbes, citrus en sinaasappelschil slaan je om de oren. Door de schilweking zijn er fijne tannines aanwezig die structuur en bite aan de wijn geven. Leuk om te pairen met Aziatische gerechten of een bordje charcuterie. Meer informatie >
    Prijs € 10,45 Member prijs Bespaar € 1,00 € 9,45
  2. De schrale grond van de Ried Loren zorgt voor een strakke, minerale Sauvignon Blanc met een hint van cassis en pompelmoes. In de mond blijft hij strak maar zorgt het rijpe fruit voor een aantrekkelijke molligheid die niet verveelt. Het contrast tussen de ziltigheid en de rijpheid zorgt voor een mooi huwelijk met een dito finale. Complex, dens en lang maar ondersteund door de nodige zuren die spanning geven. Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 4,05 € 30,95
  3. De kiezelige steile zandbodem van de Kranachberg in het zuiden van Oostenrijk zorgt voor een compacte, precieze en minerale wijn met veel focus. Het is dan ook een van de hoogste wijngaarden in de regio die zorgt voor rijp en exotisch fruit in de neus door zijn zuidelijke ligging en een mooie spanning in de mond. Maak je klaar voor een super elegante, ziltige en lange finale. Een topper in ons gamma. Meer informatie >
    Prijs € 42,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 38,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©