Verfijn je keuze

Onze wijnen - Continentaal - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

Producten 41-42 van 42

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Großes Gewächs opent met intense reductieve tonen van vuursteen, oranje-zeste en witte peper, aangevuld met kruidige hints van duizendblad. In de mond is hij energiek en strak: citrus (limoen, grapefruit), saline mineraliteit, droog en filigrein gebouwd. De body is helder maar krachtig, met een extreem precieze structuur en een finale die scherp, lang en indrukwekkend is. Meer informatie >
    Prijs € 100,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 90,00
  2. Edouard Delaunay Meursault 2022 Frankrijk|Bourgogne|Côtes de Beaune
    Toetsen van honing, zuurdesem en vanillesuiker in de eerste aanzet met nadien frissere aroma's van citroenijzerkruid, verse kruiden en koriander. Op het pallet citroen en mandarijn, subtiele tonen van "pêche de vigne", frisse zuren en een zoutige mineraliteit. Een ronde romige wijn die een beetje tijd nodig heeft om zijn ware identiteit bloot te geven, balancerend tussen zoet en fris, met een mooie toekomst. Meer informatie >
    Prijs € 130,00 Member prijs Bespaar € 1,00 € 129,00
    Binnenkort beschikbaar
Pagina
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©