Verfijn je keuze

Onze wijnen - Intermediate - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Chalu Hibiscus Noir is de meest expressieve creatie binnen de Chalu-collectie. Deze robijnrode, alcoholvrije sparkling tea combineert hibiscus, wilde camellia en rode vruchten uit de Yunnan-regio tot een levendige blend die doet denken aan een jonge Gamay of Beaujolais, maar dan zonder alcohol. De natuurlijke tannines en frisse zuren geven structuur, terwijl de rijke aroma’s van rode bessen en rozenblaadjes zorgen voor een sensuele, bloemige elegantie. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
    Beschikbaar vanaf begin december
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©