Verfijn je keuze

Cool - Continentaal - Biologisch - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Lichtgeel in het glas, met aroma’s van knapperig pitfruit, witte bloesems en verse kruiden. In de mond is hij romig en gestructureerd, met subtiel fruit en een fijne houtkruiding die duidt op rijpingspotentieel. Sappig, fris en met een lange, kruidige afdronk. Een veelzijdige begeleider van dagelijkse pastagerechten, geroosterde groenten of lichte visbereidingen. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©