Verfijn je keuze

White - Cool - Biologisch - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Lichtgeel in het glas, met aroma’s van knapperig pitfruit, witte bloesems en verse kruiden. In de mond is hij romig en gestructureerd, met subtiel fruit en een fijne houtkruiding die duidt op rijpingspotentieel. Sappig, fris en met een lange, kruidige afdronk. Een veelzijdige begeleider van dagelijkse pastagerechten, geroosterde groenten of lichte visbereidingen. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©