Verfijn je keuze
Onze wijnen - Maritiem - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- new
Domaine La Villaudière 'Charme de Loire' Pinot Noir 2023 Frankrijk|Loire|SancerreDe neus onthult frisse aroma’s van rode bes, kers en een lichte kruiden- of bladtoets, aangevuld met subtiele houtnuances die zorgvuldige vatrijping verraden. In de mond is hij vriendelijk en elegant, met sappige zuren, fijn geïntegreerde tannines en een lichte mineraliteit die het terroir verraadt. Het fruit staat centraal, zonder zwaar hout of overdreven extractie. Meer informatie >Prijs € 11,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 10,50






