Verfijn je keuze

Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Een niet alledaagse druif maar typisch voor de regio. De Vernatsch of Schiava is lichtere wijn die gastronomisch goed inzetbaar is. In de neus vinden we framboosjes en aardbeien en het typische rokerige karakter. In de mond valt zijn lichtvoetigheid, energie en speelsheid op. Dat doet ons spinnen van plezier. Dit glas laat je niet snel staan. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 15,95
  2. new
    Quel paradis! Pompelmoes, meidoorn, verse kruiden en witte peper primeren in de neus. Een complexe mix van aroma’s. Smaken van acaciabloemen, honing en citrusvruchten in de mond. De 12 maanden houtrijping geven de wijn een mooie rondheid en kracht. Perfect in evenwicht met de zuren. De lange afdronk zorgt voor de knappe finale. En dan nu, risotto met coquilles aub! Meer informatie >
    Prijs € 35,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©