Verfijn je keuze
Non-Alcoholisch - Onze wijnen - Continentaal - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- new
Vincero Rouge Alcoholfree NV Duitsland|RheinhessenIn de neus aroma’s van kers, braam en zwarte bes, aangevuld door fijne tonen van zwarte peper, drop en gedroogde kruiden. In de mond is hij zacht en rond met een harmonieuze structuur: donker fruit, lichte cacao-accenten en minerale ondertoon zorgen voor diepte. De zuren zijn levendig en de tannines subtiel aanwezig, wat zorgt voor een aangenaam mondgevoel zonder alcohol. Meer informatie >Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95Binnekort opnieuw beschikbaar






