Verfijn je keuze

Non-Alcoholisch - Intermediate - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Chalu Hibiscus Noir is de meest expressieve creatie binnen de Chalu-collectie. Deze robijnrode, alcoholvrije sparkling tea combineert hibiscus, wilde camellia en rode vruchten uit de Yunnan-regio tot een levendige blend die doet denken aan een jonge Gamay of Beaujolais, maar dan zonder alcohol. De natuurlijke tannines en frisse zuren geven structuur, terwijl de rijke aroma’s van rode bessen en rozenblaadjes zorgen voor een sensuele, bloemige elegantie. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
    Binnenkort beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©