Verfijn je keuze

< 11.5% - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stratus Charles Baker Riesling 2019 Canada|Ontario|Twenty Miles Bench
    Een "textbook" Riesling uit Ontario, Canada. De neus in het glas en hop, daar heb je de typische Riesling aroma's van citrus, groene appel, wat steenfruit en florale toetsen. Het mondgevoel is strak met veel fruit, sappige zuren en een vederlichte textuur. Het lagere alcoholgehalte en de fraîcheur zorgen ervoor dat je pallet niet vermoeid wordt. Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95
  2. Norman Hardie Winery Pinot Noir Unfiltered 2017 Canada|Ontario|Niagara Peninsula
    Deze 2017 Pinot Noir is een erg delicate, fluwelige wijn. Aroma's van wilde kersen en klein knapperig rood fruit worden aangevuld door een aantrekkelijke aardsheid. Het mondgevoel is zijdeachtig met zachte, rijpe tannines ondersteund door een knapperige aciditeit. Hoewel deze wijn fijnbesnaard is heeft hij een erg lange complexe afdronk. Dit zo een wijn waar je maar niet genoeg van krijgt. Meer informatie >
    Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 3,50 € 28,50
  3. Mag het even wat anders zijn? Deze RS Orange wine is een heerlijk ongewone funky wijn van riesling en sylvaner (müller thurgau) uit Zwitserland AOC Zürichsee. Geen oxidatie maar wel uiterst fris en intense aroma's met knapperige tannines. De wijn onderging een korting rijping op oude eiken vaten wat hem een mooi rond maar subtiel karakter geeft. En wat een coole labels, we love it! Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,00
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©