Verfijn je keuze

11.5% 12.5% - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Mondeuse van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifieerd om te behagen. Zonder houtlagering laat deze pittige Mondeuse zich zien vanuit zijn fruitige kant. In de neus vinden we rijp rood fruit, kruidigheid en zwarte peper. De rijpe tannines ondersteunen de wijn en zorgen voor structuur. Het zuurtje dat zo typisch is voor Alpenwijnen zorgt voor het nodige drinkplezier. Unieke ontdekking! Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,95
  2. Florale aroma's en frisse rode kersen, alsook pruimen en een kruidigheid afkomstig van de druif én het hout. Krachtige maar fijne tannines en een goede aciditeit die een groot bewaarpotentieel insinueren. De uiterst lage opbrengst garandeert een geconcentreerd en rijk aroma. Uniek voor deze kleine appellatie is de weinige neerslag die hier valt. Dit voorkomt de nachtelijke vorst die de rest van de streek plaagt.

    Meer informatie >
    Prijs € 17,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 15,50
  3. Een blend van 50% Mondeuse en 50% Merlot waar de eerste voor de elegante florale aroma's en fraicheur zorgt en de tweede voor de body en structuur. Aroma's van violetjes, frambozen, kersen en cassis. De houtopvoeding gaf wat extra rondeur aan de wijn maar verwacht hier zeker geen geijkte smaken. Je krijgt hier rijk fruit en een soepele structuur met stevige body maar zonder aan elegantie te verliezen. Meer informatie >
    Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 21,95
  4. Alberto Orte 'Escalada do Sil' 2019 Spanje|Galicië|Valdeorras
    Voor de liefhebbers van Cru Beaujolais. Sappig bosfruit zoals wilde aardbeien en rode bessen worden vergezeld door florale aroma's van rozen en viooltjes. Vervolgens sluipen er al tertiare tinten van sous-bois, chocolade en kruidigheid binnen die het beste doen vermoeden. De mineraliteit en fijne zuren (net zoals de 12,5%) zorgen voor een geconcentreerde finesse. Heerlijk gebalanceerde wijn die zowel perfect op dronk is als kan genieten van veroudering. Aan jou de keuze! Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©