Verfijn je keuze

12.5% 13.5% - Biologisch - Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. De druiven voor deze wijn zijn afkomstig van het GG-perceel Fahrlay maar omdat het over jongere wijnranken van dit perseel gaat besloten ze deze te deklasseren. Grosses Gewächs voor een klein prijsje dus. Het Fahrlay perceel staat bekend voor zijn rijp fruit. In de neus heb je hier dus naast de gekende mineraliteit vinden we aroma's van rijpe appel, peer en zelfs wat tropisch fruit zoals ananas. Meer informatie >
    Prijs € 28,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 24,95
    Niet meer in voorraad
  2. Wat een leuke blend uit de mooie Pfalz regio. De Weissburgunder (Pinot Blanc) zorgt voor zacht fruit van appels en peer. De Chardonnay vult aan met wat citrusfruit en een exotische toets. In de afdronk zorgt de Chardonnay voor body en geeft de nodige structuur aan de wijn. De zeer specifieke bodem geeft de wijn een loepzuiver karakter. Speels en sappig, puur drinkplezier! Meer informatie >
    Prijs € 30,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 26,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©