Verfijn je keuze

12.5% 13.5% - Gastronomisch diner - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Prachtige Chardonnay met een heldere, goudgele kleur. Het bouquet biedt een harmonieuze mix van rijpe perzik, sappige appel en subtiele vanilletonen van het eikenhout. Op de tong is de wijn vol en romig, met een perfecte balans tussen fruitige levendigheid en zachte boterachtige nuances. Noten van tropisch fruit, geroosterde amandelen en een vleugje kruidigheid komen samen in een lange, elegante afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 25,95
  2. De absolute ster van het huis en het passieproject van de jongste Müller, Christian, op basis van de oude ranken op de "Escherndorder Lump" wijngaard. Tweederde van de wijn rijpte op nieuwe houten vaten, de rest op inox. Het hout blijft op deze manier discreet en staat de elegante fruitaroma's niet in de weg. Compromisloos, gefocust en ongelofelijk gestructureerd, Silvaner zoals je hem zelden hebt geproefd. Meer informatie >
    Prijs € 28,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 24,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©