Verfijn je keuze

12.5% 13.5% - Gastronomisch diner - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een liefelijke en speelse wijn afkomstig van de beroemde steile hellingen van Volkacher Ratsherr. Kruidig, floraal en met dense fruitaroma's van witte perzik en zelfs wat mandarijn. Mondvullend maar met erg sappige zuren en een klein amandelbittertje in de finale. Duidelijk een wijn afkomstig van een top terroir en gemaakt door een talentvolle wijnmaker. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 24,95
  2. De schrale grond van de Ried Loren zorgt voor een strakke, minerale Sauvignon Blanc met een hint van cassis en pompelmoes. In de mond blijft hij strak maar zorgt het rijpe fruit voor een aantrekkelijke molligheid die niet verveelt. Het contrast tussen de ziltigheid en de rijpheid zorgt voor een mooi huwelijk met een dito finale. Complex, dens en lang maar ondersteund door de nodige zuren die spanning geven. Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 30,95
  3. Een Grüner Veltliner met veel allure en levendigheid. Hoewel de neus eerst wat timide is komt hij na een uurtje decanteren helemaal open. Aromatische neus van steenfruit en citrus met wat amandel, muesli en een puntje vanille. In de mond toont deze Oostenrijkse haar ware gelaat met sappig fruit en een krachtige lange afdronk. Elegantie gecombineerd met densiteit, structuur en lengte. Meer informatie >
    Prijs € 50,00 Member prijs Bespaar € 10,00 € 40,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©