Verfijn je keuze

> 13.5 % - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Frühburgunder is verwant met de Duitse Pinot Noir (Spätburgunder) en de naam verklapt het al, deze is vroeger rijp. Dat geeft een frissere en lichtere stijl dan een doorsnee Pinot Noir. Levendige aangename zuren nemen hier het voortouw. Zwarte bes, groen paprika en fijne cedertoetsen maken het geheel af. Soepel en speels, schenk dat glas maar vol! Meer informatie >
    Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
  2. Deze wijn ademt aroma's uit van zonnig, zelfs jamachtig fruit zoals aardbei, braam en aalbes. De fijne houttonen zijn veelbelovend. Gul en rijp rood fruit in de mond, met een stevige body en soepele tannines. De discrete houtsmaken mengen zich mooi met het fruit en de ondersteunende zuren. Dit is gewoon genieten van een goed glas pinot noir. Tegen een houten plankje charcuterie erbij, zeggen we geen nee! Meer informatie >
    Prijs € 25,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 23,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©