Verfijn je keuze

> 13.5 % - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    We zitten hier duidelijk niet in de Elzas. Deze Gewürztraminer heeft opvallend veel sap, een elegante fraicheur en vervalt niet in de ietwat plompe en super aromatische stijl. Fris boomgaardfruit, nectarine, witte bloesems en lychees. Opvallend licht en sappig ondanks het hoge alcoholpercentage. Geweldig al pairing bij Thaise gerechten met veel gember, kokos en koreander. Meer informatie >
    Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,95
  2. Hier hebben we overduidelijk een Gewürztraminer van Grand Cru niveau in het glas. Niet enkel de tropische aroma's van lychee en meloen maar een wonderlijk rijk pallet van abrikoos, gember, rozenwater en een bijna zoutige mineraliteit. Terroir expressie op zijn best. Een klein restzoetje houd je op je tenen bij foodpairings. Ga voor foie gras, schimmelkazen of een pittige thaise curry. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs € 29,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©