Verfijn je keuze

Biologisch - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. BRONS BBW23
    Deze verkwikkende introductie tot het mooie gamma van Vin de Liège, maakt je alleen maar ongeduldig om het volledige gamma te ontdekken. Een stuivend boeket komt je tegemoet met witte voorjaarsbloempjes, kruisbes, limoenzeste, groene pruimpjes en abrikoos. Wanneer je proeft, word je niet teleurgesteld. Rijp steenfruit, pruimpjes en Granny Smith, ondersteund door frisse zuurtjes en een licht-filmend mondgevoel. Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 13,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©