Verfijn je keuze

Biologisch - Lam

Om een wine pairing te maken met lamsvlees is het van groot belang om te weten met wat voor soort lam je werkt: jong of oud. Een jong lam kan namelijk beter een lichtere wijn hebben zoals Pinot Noir door zijn subtiele smaak, terwijl een ouder lam wat stugger is en dus een stevigere wijn als Blaufränkisch apprecieert. Er is een brede keuze aan cool climate wijnen om een fijne pairing mee te maken, zowel uit de nieuwe als oude wereld!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Cabernet Franc uit Anjou in de Loire is er een voor de Cab Franc-liefhebbers. Deze biologisch gecertificeerde wijn kreeg niet voor niets een vermelding in 'Le Guide Hachette des Vins', waar ze spreken over "(...) een krachtige neus van rood fruit. Zwarte bes en framboos komen voor in een lichte en gulzige mond." Finesse aan een spotprijs! Meer informatie >
    Prijs € 12,50 Member prijs Bespaar € 1,50 € 11,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©