Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Verfijn je keuze
Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- Stratus Charles Baker Riesling 2019 Canada|Ontario|Twenty Miles BenchEen "textbook" Riesling uit Ontario, Canada. De neus in het glas en hop, daar heb je de typische Riesling aroma's van citrus, groene appel, wat steenfruit en florale toetsen. Het mondgevoel is strak met veel fruit, sappige zuren en een vederlichte textuur. Het lagere alcoholgehalte en de fraîcheur zorgen ervoor dat je pallet niet vermoeid wordt. Meer informatie >Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95
- Norman Hardie Winery Pinot Noir Unfiltered 2017 Canada|Ontario|Niagara PeninsulaDeze 2017 Pinot Noir is een erg delicate, fluwelige wijn. Aroma's van wilde kersen en klein knapperig rood fruit worden aangevuld door een aantrekkelijke aardsheid. Het mondgevoel is zijdeachtig met zachte, rijpe tannines ondersteund door een knapperige aciditeit. Hoewel deze wijn fijnbesnaard is heeft hij een erg lange complexe afdronk. Dit zo een wijn waar je maar niet genoeg van krijgt. Meer informatie >Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 3,50 € 28,50