Verfijn je keuze

Crisp white - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stratus Charles Baker Riesling 2019 Canada|Ontario|Twenty Miles Bench
    Een "textbook" Riesling uit Ontario, Canada. De neus in het glas en hop, daar heb je de typische Riesling aroma's van citrus, groene appel, wat steenfruit en florale toetsen. Het mondgevoel is strak met veel fruit, sappige zuren en een vederlichte textuur. Het lagere alcoholgehalte en de fraîcheur zorgen ervoor dat je pallet niet vermoeid wordt. Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 27,95
  2. Deze in 1962 op stijle helling aangeplante wijngaard geeft jaar op jaar krachtig en geconcentreerd fruit. Een stijvolle Silvaner die nogmaals toont dat de druif onterecht uit de mode is geraakt. Naast wat opgelegde citroen is de wijn kruidig en zelfs wat rokerig in de neus. In de mond nemen de geconcentreerde fruitaroma's het voortouw en leiden de opmerkelijke zuren naar een spetterende en eindeloze finale. Meer informatie >
    Prijs € 37,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 33,95
  3. Deze in 1962 op stijle helling aangeplante wijngaard geeft jaar op jaar krachtig en geconcentreerd fruit. Een stijvolle Silvaner die nogmaals toont dat de druif onterecht uit de mode is geraakt. Naast wat opgelegde citroen is de wijn kruidig en zelfs wat rokerig in de neus. In de mond nemen de geconcentreerde fruitaroma's het voortouw en leiden de opmerkelijke zuren naar een spetterende en eindeloze finale. Meer informatie >
    Prijs € 42,95 Member prijs Bespaar € 5,00 € 37,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©