Verfijn je keuze

12.5% 13.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. De Pfalz, misschien wel de mooiste wijnregio van Duitsland! En wat een verrassende Chardonnay, het visitekaartje van Stefan Meyer. Toetsen van boter en toast in de neus en knapperige fijne zuren in de mond. Een lichte kruidigheid in de afdronk maakt de wijn compleet. Power én elegantie in één glas, zo hebben we het graag. Decanteer hem gerust even alvorens te schenken. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 18,95
  2. Stefan Meyer's 'Rhodter Rosengarten' Weißer Burgunder 2021 biedt rijp fruit van abrikoos, gele kruisbes en peer, met subtiele rokerige accenten en licht nootachtige tonen zoals witte amandel. Het volle, diepe gehemelte wordt versterkt door rijpe fenolen, gebalanceerde zuurgraad en een prachtige fruitexpressie. Deze wijn belooft mooi te rijpen in de komende jaren. Meer informatie >
    Prijs € 30,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 27,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©