Verfijn je keuze

Rode Wijn - Onze wijnen - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Spätburgunder opent met donkere kersen, viooltjes en een subtiele chocolade-toets. De neus geeft hints van kruiden en fijn hout. In de mond toont hij delicate, rijpe tannines, levendige zuurgraad en een uitgesproken mineraal karakter. De body is medium tot stevig; de afdronk is lang, evenwichtig en uitnodigt tot verdere ontwikkeling. Meer informatie >
    Prijs € 27,00 Member prijs Bespaar € 1,00 € 26,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©