Verfijn je keuze

Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de uiterste hoek van de Ahr, Heimerheim ligt de Landskrone wijngaard. Een toplaag van lavagesteente en een sublaag van leisteen produceert hier krachtige en prikkelende wijnen. Sommige van de oude wijnstokken zijn zelfs niet geënt. Geuren van cassis, zure kers en pruim worden gehuwd met viooltjes, cederhout en kaneel. De ideale pairing bij wildgerechten met fruitige sauzen. Meer informatie >
    Prijs € 48,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 42,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©