Verfijn je keuze

Aromatic white - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze slimme blend van Riesling, Bacchus en Traminer combineert fruitige frivoliteit met gastronomische fijnzinnigheid. Een heerlijke waaier van rijp steenfruit, bloesems en en peer laat al vermoeden dat dit een heerlijke doordrinker is. Het rusten op de lies zorgde voor een fijne textuur en body, terwijl de Riesling de blend dan weer de nodige fraîcheur gaf. Licht en toch serieus. Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 1,45 € 11,50
  2. Deze Riesling verwelkomt je met een elegant boeket van lindebloesem, kersenbloesem en subtiele kamperfoelie. Op de tong onthult hij zijn droge, maar toch volle karakter, met een verfrissende knapperigheid en opwindende frisheid, terwijl de afdronk langdurig blijft hangen met hints van rijpe kweepeer en minerale tonen, typerend voor de zandsteenbodem. Een absolute aanrader voor liefhebbers van droge witte wijn. Meer informatie >
    Prijs € 13,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,50
  3. In de regio Markgräferland grenzende aan Zwitserland en Frankrijk vinden we deze uiterst zachte Riesling terug. In het glas een licht goudgele wijn met groene reflecties. Aroma’s van gele appel en kweepeer nemen de bovenhand. Zo gaan we verder met een sappige fruitige smaak van peer, perzik en kruisbes en minerale toetsen. Geweldige balans tussen fruit en zuren. Wat een mooie riesling voor een fijne prijs! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©