Verfijn je keuze

Continentaal - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Helder robijnrood in het glas, met geuren van rode bessen en rijpe kersen. Fijne kruidige toetsen zorgen voor extra diepgang. In de mond is hij sappig en fris, met uitnodigend fruit, subtiele kruidigheid en gepolijste tannines die voor een aangename structuur zorgen. Dit is een toegankelijke en vrolijke Spätburgunder voor elke dag en elk gerecht. Meer informatie >
    Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,95
  2. Deze Spätburgunder opent met subtiele reductie, gevolgd door ingetogen aroma’s van donkere bessen en een hint van rozemarijn. In de mond biedt hij een strak en elegant palet met donker fruit, vooral braam, goed geïntegreerde zuren en een verfijnde structuur. De wijn toont een indrukwekkende dichtheid en eindigt in een lang, precies en krachtig bittertje. Ideaal voor wie van rijke en complexe Pinot Noir houdt. Meer informatie >
    Prijs € 50,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 45,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©