Verfijn je keuze

White - Onze wijnen - 11.5% 12.5% - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    De neus onthult aroma’s van rijpe peer, appel, perzik, bloesem, noten, en een subtiele kruiden- en rooktoets dankzij vatrijping. In de mond is hij sappig en harmonisch: geelfruit wordt omarmd door minerale tonen, milde zuren en een fijne kruidigheid. Een levende structuur met elegante body, en een verfijnde, ronde afdronk met pfeffrige nasleep – gastronomisch, maar ook zeer toegankelijk. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
  2. new
    In de neus komen kruidige tonen naar voren, gecombineerd met de verfrissende geur van pompelmoes en geel fruit. Ziltige accenten en een subtiele hint van nat krijt verrijken het aroma. De smaak wordt gedomineerd door de grapefruit, met een frisse olieachtige textuur die samenkomt met kamillebloemen, oesterschelpen en een koele zeewind. Het krachtige fruit in het midden van de mond maakt de ervaring compleet. Meer informatie >
    Prijs € 31,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 28,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©