Verfijn je keuze
Rode Wijn - Smooth red - Continentaal - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
- Stefan Meyer 'Löss-Lehm' Rouge 2020 Duitsland|PfalzStefan Meyer belicht hier de bodemkenmerken van zijn wijngaarden en hun impact op de smaak. Met zijn mooie paarsrode kleur biedt hij in de neus een boeket van donkere bessen, zwarte bessen, bosbessen en witte peper. Op de tong verrast hij met levendige kruidigheid, verfijnd fruit en zijdezachte tannines. Puur drinkplezier uit de prachtige Pfalz! Meer informatie >Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95
- newWeingut Landerer 'Eichberg' Spätburgunder 2021 Duitsland|BadenDeze Spätburgunder opent met subtiele reductie, gevolgd door ingetogen aroma’s van donkere bessen en een hint van rozemarijn. In de mond biedt hij een strak en elegant palet met donker fruit, vooral braam, goed geïntegreerde zuren en een verfijnde structuur. De wijn toont een indrukwekkende dichtheid en eindigt in een lang, precies en krachtig bittertje. Ideaal voor wie van rijke en complexe Pinot Noir houdt. Meer informatie >Prijs € 50,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 45,00