Verfijn je keuze

Een moment voor jezelf - Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. best seller
    Met veel plezier verwelkomen we dit nieuw champagnehuis uit Côtes des Bar, de meest zuidelijke champagne regio. Deze grenst aan het Noorden van Bourgogne en dan denken we uiteraard aan Pinot Noir! Deze champagne is een Blanc de Noirs op zijn best! Crispy rood fruit in de neus met een lichte hint van toast. Boordevol fraÎcheur in de mond en een knappe structuur in de afdronk. En wat een mooi en subtiel label! Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,00
    Niet meer in voorraad
  2. De Mâconnais is huisleverancier van dense, fruitige, ietwat exotische chardonnays. De appellatie Pouilly-Fuissé speelt er eerste viool. Het ietwat warmere klimaat zorgt voor rijpe druiven en in de handen van ervaren wijnmakers die de fraicheur kunnen behouden zorgt dit voor gebalanceerde wijnen. In de neus kweepeer, steenfruit en boter tegen een toasty achtergrond. In de mond tegelijkertijd fris en rijp. Meer informatie >
    Prijs € 39,00 Member prijs Bespaar € 1,00 € 38,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©