Verfijn je keuze

Koken met vrienden - Schelp- en schaaldieren

De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Julien Braud 'Les Grands Quarterons' 2018 MAGNUM Frankrijk|Loire|Muscadet Sèvre et Maine
    Deze Sèvre et Maine houdt het midden tussen finesse en de meer exotische toetsen van de Melon de Bourgogne druif. Na de eerste tonen van limoen en citroen, volgen er rijpere exotische toetsen van kakifruit. De opvoeding van twaalf maanden op de dode gistcelletjes geeft de wijn een ronder mondgevoel. Een lange ziltige finale, waar levendige zuurtjes blijven nazinderen, maakt de beleving compleet. Meer informatie >
    Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 28,00
  2. best seller
    Met veel plezier verwelkomen we dit nieuw champagnehuis uit Côtes des Bar, de meest zuidelijke champagne regio. Deze grenst aan het Noorden van Bourgogne en dan denken we uiteraard aan Pinot Noir! Deze champagne is een Blanc de Noirs op zijn best! Crispy rood fruit in de neus met een lichte hint van toast. Boordevol fraÎcheur in de mond en een knappe structuur in de afdronk. En wat een mooi en subtiel label! Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,00
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©