Verfijn je keuze
< 11.5% - Continentaal - Schelp- en schaaldieren
De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.
-
Chevallier-Bernard Vignerons 'Jongieux' Jacquère 2024 Frankrijk|SavoieDeze Jacquère van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifieerd om te plezieren. De energieke neus verraadt knapperig fruitplezier. Ook vinden we aroma's van versgemaaid gras, citrus en groene appel. In de mond een mooie aciditeit en ziltigheid, zo typisch voor de betere Alpenwijnen. Erg preciese wijn die je best jong drinkt. Meer informatie >Prijs € 12,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 11,50 - new
Vignoble des 2 Lunes Crémant d'Alsace 'Comète' Brut Frankrijk|ElzasDe neus van deze Crémant d'Alsace wordt gedomineerd door citrusvruchten zoals grapefruit en citroen, aangevuld met aroma’s van gedroogde abrikoos, amandel en brioche. In de mond is hij fris en levendig, met een goede zuurgraad en een minerale backbone afkomstig van de kalkrijke bodem. De afdronk is lang, strak en elegant, met een mooie balans tussen fruitigheid, frisheid en rijpingsaroma’s. Meer informatie >Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95






