Verfijn je keuze

Cool - Gastronomisch diner - Zachte kazen

Bij zachte kazen passen een heleboel wijnen. Afhankelijk van welke soort zachte kaas je kiest, kan je gaan voor wit, rood of zoet. Een frisse kaas kan veel beter een fruitige Grüner Veltliner of Riesling hebben dan kazen met een uitgesproken smaak zoals Camembert. Deze is mooier te combineren met een lichtere rode wijn als Spätburgunder, maar ook een Ratafia is absoluut de moeite waar om eens uit te proberen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Pouilly-Loché is een erg kleine appellatie gelegen naast het meer bekende Pouilly-Fuissé. Het ietwat warmere klimaat zorgt voor rijpe druiven en in de handen van ervaren wijnmakers die de fraicheur kunnen behouden zorgt dit voor gebalanceerde wijnen. In de neus witte bloesems, kweepeer, steenfruit, appelbeignet en wat botertoetsen tegen een toasty achtergrond. In de mond tegelijkertijd fris en heerlijk rijp. Meer informatie >
    Prijs € 36,00 Member prijs Bespaar € 1,00 € 35,00
  2. Henri Giraud is de voorzitter van de vereniging van Ratafia makers in Champagne. En dus wil hij enkel het beste rond en in de fles krijgen. Deze Ratafia is op een 20 jaar oude Solera gebaseerd wat hem zijn licht oxidatieve kant geeft, denk Madeira. Zoet overleeft enkel bij gratie van voldoende zuren en dat is hier ook het geval. Wat een fantastische ontdekking! Meer informatie >
    Prijs € 58,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 53,00
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©