Verfijn je keuze

Gastronomisch diner - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Premier Cru 'Les Fourneaux' is iets krachtiger dan de 'Vaillons' Premier Cru van hetzelfde domein. Les Fourneaux ligt tegenover Vaillons, maar dan aan de rechteroever. Deze ronde Chablis heeft intense aroma's van vanille, abrikoos en menthol. In de mond een vol mondegevoel met smaken van exotisch fruit, boter en een fijne frisse en minerale afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 34,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 31,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©