Verfijn je keuze

Halfdroge Wijn - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Halbtröcken staat voor een beetje restsuiker. Niet te veel maar net genoeg om hem wat rondeur en breedte te geven. Dit is een toegankelijke Riesling die het van zijn zoet-zuur balans moet hebben. Halfdroge wijn met een neus van appel, limoen en steenfruit. In de mond een mooie fruitintensiteit die door het tikje restsuiker een breedte krijgt die erg aantrekkelijk is. Lekker glas! Meer informatie >
    Prijs € 16,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,50
  2. Intense grapefruit toetsen in de neus, maar ook rijpe appel, bergamot en zwarte thee. Eerst proef je het rijpe steenfruit zoals sappige perzik en dan komen de zuurtjes aanzetten. Deze zijn in perfecte balans met het tikkeltje restsuiker aanwezig in de wijn. Een perfecte begeleider bij de pittigere Oosterse keuken! Best geconcentreerd en tóch frivool! Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 0,95 € 19,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©