Verfijn je keuze

Indian summer - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. De schrale grond van de Ried Loren zorgt voor een strakke, minerale Sauvignon Blanc met een hint van cassis en pompelmoes. In de mond blijft hij strak maar zorgt het rijpe fruit voor een aantrekkelijke molligheid die niet verveelt. Het contrast tussen de ziltigheid en de rijpheid zorgt voor een mooi huwelijk met een dito finale. Complex, dens en lang maar ondersteund door de nodige zuren die spanning geven. Meer informatie >
    Prijs € 33,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 30,95
  2. Mag het even wat anders zijn? Deze RS Orange wine is een heerlijk ongewone funky wijn van riesling en sylvaner (müller thurgau) uit Zwitserland AOC Zürichsee. Geen oxidatie maar wel uiterst fris en intense aroma's met knapperige tannines. De wijn onderging een korting rijping op oude eiken vaten wat hem een mooi rond maar subtiel karakter geeft. En wat een coole labels, we love it! Meer informatie >
    Prijs € 35,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 32,00
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©