Wij gebruiken cookies om je ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Verfijn je keuze
Intermediate - Continentaal - Geitenkaas
De smaak van geitenkaas is een tikkeltje zuur. Kies hierbij voor een wijn met frisheid, zeker als de geitenkaas koud geserveerd wordt. Wijnen gemaakt van Sauvignon Blanc, Riesling of zelfs Furmint kunnen op die manier de kaas makkelijk aan. Er zijn ook mooie recepten met warme geitenkaas. Omdat er dan meer nootachtige smaken in de kaas naar boven komen, is een pairing met een lichte en frisse rode wijn ook zeker een optie.
- Martin Wassmer Riesling Kalkstein Kabinett Trocken Markgräflerland 2019 Duitsland|Baden|MarkgräflerlandIn de regio Markgräferland grenzende aan Zwitserland en Frankrijk vinden we deze uiterst zachte Riesling terug. In het glas een licht goudgele wijn met groene reflecties. Aroma’s van gele appel en kweepeer nemen de bovenhand. Zo gaan we verder met een sappige fruitige smaak van peer, perzik en kruisbes en minerale toetsen. Geweldige balans tussen fruit en zuren. Wat een mooie riesling voor een fijne prijs! Meer informatie >Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95