Verfijn je keuze

Intermediate - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de regio Markgräferland grenzende aan Zwitserland en Frankrijk vinden we deze uiterst zachte Riesling terug. In het glas een licht goudgele wijn met groene reflecties. Aroma’s van gele appel en kweepeer nemen de bovenhand. Zo gaan we verder met een sappige fruitige smaak van peer, perzik en kruisbes en minerale toetsen. Geweldige balans tussen fruit en zuren. Wat een mooie riesling voor een fijne prijs! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
  2. GSP staat voor Gamay, Syrah en Pinot. Licht bruisend, donkerroze, boordevol rood fruit en kruiden, maar met structuur en balans. Heb je ooit bruiswater gedronken waarbij de bubbels perfect zijn? Niet te zwaar, maar precies verfrissend en plezierig? Deze Pet Nat is dat. Opnieuw een ongelofelijke creatie van wijnmaker Patrick Bouju. Gewoonweg op een ander niveau. Meer informatie >
    Prijs € 29,50 Member prijs Bespaar € 6,00 € 23,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©