Verfijn je keuze

Intermediate - Pasta

Bij het zoeken naar de beste wijn voor pasta, kijken we naar de pastasauzen. Er zijn 101 verschillende soorten sauzen, dus ook evenveel verschillende combinaties. In de meeste gevallen kan je kijken van waar in Italië de saus vandaan komt en welke wijn daar in de regio gemaakt wordt. Heel vaak past de wijn dan goed. Het gezegde luidt niet voor niets: “If it grows together, it goes together”.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Geen mini Barolo maar een een fruitige Nebbiolo met stijl en klasse. De wijn kreeg een jaar opvoeding op houten vaten hetgeen voor zachtere tannines en een fijne hout toest zorgt. Rijpe kersen, bessenfruit en een vleugje vanille doen verleiden in de neus. Een zachte volle body met een kruidige afdronk en heerlijk frisse zuurtje maakt dit een gastronomische alleskunner en all around charmeur. Meer informatie >
    Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,95
  2. Deze witte wijn uit een regio die vooral bekend staat om haar rode wijnen, wordt gemaakt van 100% Albillo. Deze autochtone witte druif werd vroeger vooral in kleine hoeveelheden toegevoegd aan de rode wijnen. De kleur is intens met goudgele reflecties. In de neus tropisch fruit en witte bloempjes. Op het pallet is er een mooi evenwicht tussen gul fruit en kruidigheid. De afdronk is expressief en erg lang. Meer informatie >
    Prijs € 29,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 26,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©