Verfijn je keuze

Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Geen mini Barolo maar een een fruitige Nebbiolo met stijl en klasse. De wijn kreeg een jaar opvoeding op houten vaten hetgeen voor zachtere tannines en een fijne hout toest zorgt. Rijpe kersen, bessenfruit en een vleugje vanille doen verleiden in de neus. Een zachte volle body met een kruidige afdronk en heerlijk frisse zuurtje maakt dit een gastronomische alleskunner en all around charmeur. Meer informatie >
    Prijs € 52,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 47,00
  2. Geen mini Barolo maar een een fruitige Nebbiolo met stijl en klasse. De wijn kreeg een jaar opvoeding op houten vaten hetgeen voor zachtere tannines en een fijne hout toest zorgt. Rijpe kersen, bessenfruit en een vleugje vanille doen verleiden in de neus. Een zachte volle body met een kruidige afdronk en heerlijk frisse zuurtje maakt dit een gastronomische alleskunner en all around charmeur. Meer informatie >
    Prijs € 55,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 50,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©