Verfijn je keuze

Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. best seller
    Een pure representatie van de weinig bekende Erbaluce-druif. Dit is geen doorsnee witte wijn die inzet op fraîcheur en citrustoetsen. In plaats daarvan toont deze wijn een sappige intensiteit met geurige honing, acaciabloesem en gestoofde peer. De wijn wordt op een licht oxidatieve wijze gemaakt om de rijkdom, het vermogen om te rijpen en de innerlijke verfijning van deze druivensoort te benadrukken. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©