Verfijn je keuze

Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Dé twee meest typerende druiven uit Piemonte in een elegante en diepgaande blend. Nebbiolo speelt, hoewel slechts de helft van de blend, de eerste viool. De gekende fraîcheur en tannines herkennen we direct en de Barbera vult alles moeiteloos aan. Een harmonisch duet dat lang blijft nazinderen en, ondanks de kleine prijs, met de jaren nog mooier zal gaan klinken. Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 13,95
  2. Azienda Agricola Carlone Davide Vespolina 2021 Italië|Alto Piemonte|Colline Novaresi
    Een delicaat boeket van rood fruit, kruidnagel en gember afgerond met wat floraliteit. In de mond strak en fris maar met een kruidige en lange afdronk. Genetisch blijkt Vespolina verwant te zijn aan Nebbiolo en dit merk je echt wel in het glas. Ondanks dat de wijn volledig in inox werd opgevoed een rijk en kruidig geheel dat nog enkele jaren kan rijpen. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©