Verfijn je keuze

Maritiem - Gastronomisch diner - Dessert

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Pétillant van appels uit Anjou in de Loire is 100% natuurlijk zonder toegevoegde suikers, additieven of kleurstoffen. De appels werden enkel geperst en na natuurlijke klaring van het sap werd CO2 toegevoegd om een op en top natuurlijk product te krijgen. De pétillant werd niet gefermenteerd tot een cider. Sappig, licht verteerbaar en heel feestelijk. Meer informatie >
    Prijs € 3,95 Member prijs Bespaar € 0,75 € 3,20
  2. Dit ambachtelijke appelsap is 100% natuurlijk zonder toegevoegde suikers, additieven of kleurstoffen. Een heerlijk alcoholvrij alternatief om mee af te wisselen. De appels werden enkel geperst en natuurlijk geklaard. Sappig, licht verteerbaar en heel feestelijk. Meer informatie >
    Prijs € 6,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 5,95
  3. Een halfdroge wijn naar de hand van meester Jacky Blot. Uiterst gastronomisch en aromatisch zeer rijk. Honing, citrus, boomgaardfruit en zelfs wat truffel stuiven uit het glas. De elegante precisie waarmee deze wijn blanceerd tussen zoet en zuur, fruitig en mineraal is werklijk indrukwekkend. Wie geduld heeft wordt beloond want enkele jaren rijping in de fles brengt dit geheel pas echt naar wereldniveau. Meer informatie >
    Prijs € 27,50 Member prijs € 27,50
  4. Fijne, frisse toetsen afkomstig van de hoge kwaliteitsdruiven bij Château de Bousval. Karamel en rijke geuren van cederhout, alsook wat bakkruiden, zoals kaneel en vanille, komen je tegemoet uit het glas. Lekker na een feestelijke maaltijd of wat later op de avond voor de open haard. Meer informatie >
    Prijs € 36,00 Member prijs Bespaar € 2,00 € 34,00
  5. Gemaakt van druiven met 100% botrytis en afkomstig van 80 jaar oude wijnranken, enkel gemaakt in de beste jaren. De wijn heeft ontzettend sterke en complexe aroma's van marmelade, abrikoos, limoen en acacia honing. Rijk en vineus in de mond met een eindeloze finale die tegelijk fris en ziltig is. Met 170 gram restsuiker geen lichtgewicht maar echter nooit vermoeiend. De grootmeester bewijst zich wederom. Meer informatie >
    Prijs € 47,50 Member prijs Bespaar € 3,00 € 44,50
  6. Henri Giraud is de voorzitter van de vereniging van Ratafia makers in Champagne. En dus wil hij enkel het beste rond en in de fles krijgen. Deze Ratafia is op een 20 jaar oude Solera gebaseerd wat hem zijn licht oxidatieve kant geeft, denk Madeira. Zoet overleeft enkel bij gratie van voldoende zuren en dat is hier ook het geval. Wat een fantastische ontdekking! Meer informatie >
    Prijs € 58,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 53,00
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©